Urządzenia i Akcesoria
滑蛋牛肉粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽10 克
-
料酒10 克
-
蚝油5 克
-
淀粉5 克
-
水1200 克
-
大米 洗净沥干150 克
-
蛋液2 颗
-
葱 切末3 - 4 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
207.6 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
1093.5 kJ /
261.4 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
养生粥品
10 Przepisów
Chiny
Chiny