滑蛋牛肉粥

滑蛋牛肉粥

4.4 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 牛里脊 切薄片
    200 克
  • 生抽
    10 克
  • 料酒
    10 克
  • 蚝油
    5 克
  • 淀粉
    5 克
  • 1200 克
  • 大米 洗净沥干
    150 克
  • 蛋液
    2 颗
  • 切末
    3 - 4 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 207.6 mg
Białko 16.6 g
Kalorie 1093.5 kJ / 261.4 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 31.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...