仔姜牛肉丝

仔姜牛肉丝

4.3 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 切丝
    250 克
  • 剁椒
    1 茶匙
  • 料酒 (约1汤匙)
    15 克
  • 菜籽油
    30 克
  • 新鲜小米椒
    2 根
  • 蒜头
    2 瓣
  • 辣豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱
    10 克
  • 泡姜 切丝水里浸泡10分钟沥干
    120 克
  • 新鲜青辣椒 切丝
    30 克
  • (约2茶匙)
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1152.5 mg
Białko 28.8 g
Kalorie 1413 kJ / 338 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...