Urządzenia i Akcesoria
仔姜牛肉丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 切丝250 克
-
剁椒1 茶匙
-
料酒 (约1汤匙)15 克
-
菜籽油30 克
-
新鲜小米椒2 根
-
蒜头2 瓣
-
辣豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱10 克
-
泡姜 切丝水里浸泡10分钟沥干120 克
-
新鲜青辣椒 切丝30 克
-
糖 (约2茶匙)10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1152.5 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
1413 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Przepisów
Chiny
Chiny