Lacón con cachelos

Lacón con cachelos

4.8 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 450 g de agua
  • 700 g de patatas gallegas (con piel, lavadas y cortadas en rodajas de 1 cm)
  • 500 g de lacón cocido (en trozos pequeños y finos)
  • ½ cucharadita de sal
  • 20 - 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 pellizco de sal gorda

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 209 kcal / 873 kJ
Białko 18.14 g
Tłuszcz 7.05 g
Węglowodany 18.19 g
Błonnik 1.98 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...