Dinkel-Ciabattabrötchen

Dinkel-Ciabattabrötchen

4.8 335 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 Stück

Składniki

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • Wasser
    300 g
  • Zucker
    1 TL
  • Hefe zerbröselt
    20 g
  • Dinkelmehl Type 630
    250 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben
    250 g
  • Salz
    2 TL

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 200 kcal / 837 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 470 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...