Urządzenia i Akcesoria
Dinkel-Ciabattabrötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 Stück
Składniki
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Wasser300 g
-
Zucker1 TL
-
Hefe zerbröselt20 g
-
Dinkelmehl Type 630250 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben250 g
-
Salz2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
470 mg
Białko
8 g
Kalorie
837 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einfach Auszeit
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dinkel-Bürli
11 godz.
Hafer-Kartoffel-Brot
2 godz. 30 min
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Tomaten-Körner-Brötchen
3 godz. 30 min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 godz.
Mohn-Bürli
12 godz.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Pfeffer-Brötchen
2 godz.
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 godz.
Dinkel-Seelen
9 godz.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 godz.
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min