Volle Kanne Vollkorn-Brot
TM6 TM5

Volle Kanne Vollkorn-Brot

4.3 (29 ocen)

Składniki

Vorteig

  • 125 g Vollkorn-Weizenmehl
    lub 125 g Dinkel-Vollkornmehl
  • 150 g Wasser
  • 1 g frische Hefe

Hauptteig und Fertigstellung

  • 325 g Vollkorn-Weizenmehl
    lub 325 g Dinkel-Vollkornmehl
  • 230 g Wasser
  • 7 g frische Hefe
  • 10 g Salz

Wartości odżywcze
na 1 Scheibe
Kalorie
348 kJ / 83 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.7 g
Sód
195 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy