Volle Kanne Vollkorn-Brot

Volle Kanne Vollkorn-Brot

4.4 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 17 godz.
20 Scheiben

Składniki

Vorteig
  • Vollkorn-Weizenmehl
    125 g
    125 g Dinkel-Vollkornmehl
  • Wasser
    150 g
  • frische Hefe
    1 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Vollkorn-Weizenmehl
    325 g
    325 g Dinkel-Vollkornmehl
  • Wasser
    230 g
  • frische Hefe
    7 g
  • Salz
    10 g

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 83 kcal / 348 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 195 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...