
Urządzenia i Akcesoria
Volle Kanne Vollkorn-Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 17 godz.
20 Scheiben
Składniki
Vorteig
-
Vollkorn-Weizenmehl125 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe1 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
Vollkorn-Weizenmehl325 g
-
Wasser230 g
-
frische Hefe7 g
-
Salz10 g
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Kalorie
83 kcal /
348 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
195 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Backen mit Axel Schmitt
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy