Volle Kanne Vollkorn-Brot

Volle Kanne Vollkorn-Brot

4.5 47 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 21 godz.
20 Scheiben

Składniki

Vorteig
  • Vollkorn-Weizenmehl
    125 g
    125 g Dinkel-Vollkornmehl
  • Wasser
    150 g
  • frische Hefe
    1 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Vollkorn-Weizenmehl
    325 g
    325 g Dinkel-Vollkornmehl
  • Wasser
    230 g
  • frische Hefe
    7 g
  • Salz
    10 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Sód 195 mg
Białko 3 g
Kalorie 348 kJ / 83 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...