Pesto de tomates secos

Pesto de tomates secos

4.9 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
350 g

Składniki

  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 70 g de tomates secos en aceite escurridos
  • 30 g de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 30 g de piñones
  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de tomate frito estilo casero
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra

Wartości odżywcze na 350 g

Kalorie 1141 kcal / 4776 kJ
Białko 34.1 g
Tłuszcz 95.3 g
Węglowodany 51.1 g
Błonnik 11.4 g
Tłuszcz nasycony 19.2 g
Sód 1196.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...