Flammekueche oignon rouge, potimarron et bleu

Flammekueche oignon rouge, potimarron et bleu

3.8 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 parts

Składniki

  • 300 g de farine
  • ½ c. à café de sel
  • 4 c. à soupe d'huile neutre (colza ou tournesol)
  • 150 g d'eau
  • 1 oignon rouge coupé en quatre
  • 100 g de fromage blanc 40 % m.g.
  • sel
  • poivre moulu
  • 150 g de potimarron en fines lamelles
  • 100 g de bleu d'Auvergne en dés
  • 50 g de cerneaux de noix concassés
  • thym frais pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 19 g
Kalorie 2311 kJ / 554 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...