Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes

Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes

4.6 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de petites courgettes de la taille de la goulotte
    600 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de persil frais
    4 - 5 brins
  • de poivron rouge coupé en morceaux (4 cm)
    100 g
  • de poivron vert coupé en morceaux (4 cm)
    50 g
  • d'aubergine coupée en morceaux (3 cm)
    100 g
  • de champignons déshydratés
    15 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir moulu
    1 ½ c. à café
  • de paprika
    3 pincées
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de purée de tomates en conserve
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194.3 kcal / 812.8 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 18.2 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 987.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...