Soupe aux légumes d'hiver

Soupe aux légumes d'hiver

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 100 g de poireaux en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 70 g de lard en tranches
  • 40 g d'huile d'olive
  • 200 g de chou frisé émincé finement
  • 500 g de haricots rouges en conserve égouttés
  • 300 g de carottes en morceaux
  • 100 g de navets en morceaux
  • 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
  • 700 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 711.7 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 943.6 kJ / 225.5 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie