Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů pražených burských oříšků, nesolených
- 1 stroužek česneku
- 130 gramů cibule, napůl
- 10 gramů zázvoru, čerstvého
-
20
gramů arašídového oleje
lub 20 gramů řepkového oleje - 450 gramů krůtího masa, na silnější proužky
- 50 gramů hub shiitake, sušených, namočených ve 350 gramech vody
-
130
gramů mangoldu, bílého
lub 130 gramů baby špenátu, čerstvého - 30 gramů sójové omáčky
- 20 gramů rybí omáčky
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty, domácí
lub ½ kostky drůbežího bujónu - 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Białko
- 34.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušené hovězí stew
1h 40 min
Rychlé hovězí Massaman kari
40min
Jemná treska s mascarpone
35 min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Thajská polévka s krevetami
30min
Salsa s chilli a ananasem
Brak ocen
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1hod.
Treska na thajský způsob
2 godz. 40 min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 min
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min
Tuňákové máslo s kapary
5 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4h