Červené rybí kari

Červené rybí kari

4.2 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

  • 60 gramů arašídového oleje
  • 15 - 20 gramů červené kari pasty podle chuti (viz Tip)
  • 55 gramů hnědého cukru
  • 55 gramů rybí omáčky
  • 40 gramů tamarindové pasty
  • 2 vrchovaté čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    2 kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 listy limety kaffir, sušené
  • 300 gramů vody
  • 200 gramů čerstvých zelených fazolových lusků na kousky (3 cm)
  • 4 filety z bílé ryby, bez kůže (každý cca 200 g, každý cca 8 x 10 cm velký)
  • 125 gramů sterilované kukuřice scezené, na kousky (2–3 cm)
  • 270 gramů kokosového krému
  • čerstvý koriandr jen lístky, natrhané, na ozdobu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 42 g
Kalorie 2406 kJ / 575 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...