Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů arašídového oleje
- 15 - 20 gramů červené kari pasty, podle chuti (viz Tip)
- 55 gramů hnědého cukru
- 55 gramů rybí omáčky
- 40 gramů tamarindové pasty
-
2
vrchovaté čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
lub 2 kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 listy limety kaffir, sušené
- 300 gramů vody
- 200 gramů čerstvých zelených fazolových lusků, na kousky (3 cm)
- 4 filety z bílé ryby, bez kůže (každý cca 200 g, každý cca 8 x 10 cm velký)
- 125 gramů sterilované kukuřice, scezené, na kousky (2–3 cm)
- 270 gramů kokosového krému
- čerstvý koriandr, jen lístky, natrhané, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omáčka puttanesca
45min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Švestkový clafoutis (TM6)
1h 15min
Krevetové kari
25 Min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min
Karibské kari
45min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30min
Krémová kuřecí polévka
45min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min