Wersje kompatybilne
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crème fraîche dip s medvědím česnekem
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 2 snítky čerstvé meduňky, jen lístky
- 200 gramů crème fraîche
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička medu
- ½ čajové lžičky hořčice
Rybí frikadely
- 50 gramů medvědího česneku, překrojeného napůl
- 1 šalotka
- 600 gramů filetů z tresky, na kousky
- 150 gramů toustového chleba, na kousky (2 cm)
- ½ citrónu, chemicky neošetřeného
- 2 vejce
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 20 gramů hořčice
- 2 polévkové lžíce oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1911 kJ / 457 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min
Kari bramborový salát
1h 30 min
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4h 30 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55 min
Tuňákové kuličky s ricottou
20 min
Housky bao se zbylým masem a omáčkou hoisin
1h 30 min
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min