Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stonek čerstvé citrónové trávy, na proužky (1 cm )
- 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek
- 2 stroužky česneku
- 2 jarní cibulky, na kousky
- 3 stonky čerstvého koriandru
- 200 gramů žampiónů, napůl
- ½ čajové lžičky soli
-
400
gramů mletého vepřového masa
lub 400 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího - 1 polévková lžíce rybí omáčky (10 gramů)
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20min
Mini cheesecaky s jahodami
50 min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1h 35 min
Směs koření nasi goreng
Brak ocen
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2h 30 min
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Brak ocen
Plněné středomořské bagety
3 godz. 10 min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1h 15 min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Sýrové suflé
50 min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6h 45min