Urządzenia i Akcesoria
Caramelle gommose al mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
-
200 g di polpa di mango maturo, a pezzi
-
150 g di zucchero
-
1 cucchiaio di olio di oliva
-
20 g di gelatina in polvere neutra
-
85 g di gelatina in polvere aromatizzata (sapore tropicale)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.8 g
Kalorie
159.2 kJ /
38.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panini al pesto a vapore
1 godz. 15 min
Macarons al pistacchio
2 godz. 30 min
Carpaccio di roastbeef e insalata riccia
2 godz.
Ketchup di zucca
Brak ocen
Moon Milk rosa
10 min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 godz. 30 min
Conserva di pomodori
1 godz.
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12 godz.
Mandorle pelate (TM6)
5 min
Matcha roll cake
1 godz.
Marshmallow
2 godz. 30 min
Macarons
1 godz. 30 min