Urządzenia i Akcesoria
Preparato per pane integrale
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 vasetto
Składniki
-
300 g di chicchi di grano
-
100 g di nocciole tostate e spellate
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
100 g di farina di farro
-
10 g di sale
-
50 g di semi di papavero
-
100 g di fiocchi di avena grossolani
-
50 g di semi di sesamo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Sód
4684 mg
Białko
77 g
Kalorie
10498 kJ /
2509 kcal
Tłuszcz
114 g
Błonnik
74.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
336 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane integrale alla curcuma
16 godz.
Impasto base per pane
1 godz.
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane in padella
18 godz.
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane ai cereali
3 godz.
Pagnotta rustica
3 godz.
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Pane semplice
4 godz.