Urządzenia i Akcesoria
原味鸡蛋饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
面粉200 克
-
水270 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
盐 约½茶匙3 克
-
油 煎至用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
329.7 mg
Białko
9 g
Kalorie
971.8 kJ /
232.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一日三餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny