原味鸡蛋饼

原味鸡蛋饼

4.6 14 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 面粉
    200 克
  • 270 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 约½茶匙
    3 克
  • 煎至用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 329.7 mg
Białko 9 g
Kalorie 971.8 kJ / 232.5 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 37.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...