Urządzenia i Akcesoria
香菇肉酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 完整食谱
Składniki
-
干香菇 水发后沥干,约300克30 克
-
京葱 切段50 克
-
油100 克
-
肉糜300 克
-
豆瓣酱200 克
-
料酒1 汤匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
水200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
76.3 g
Kalorie
9755 kJ /
2331 kcal
Tłuszcz
198.8 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
62.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny