白菜炒年糕

白菜炒年糕

4.5 63 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 新鲜香菇 切丝
    3 朵
  • 切段
    30 克
  • 新鲜辣椒 切末
    10 克
  • 虾米
    10 克
  • 胡萝卜 切丝
    30 克
  • 大白菜 切丝
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 100 克
  • 猪肉丝
    100 克
  • 年糕 切薄片
    430 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.964 g
Kalorie 1435 kJ / 343 kcal
Tłuszcz 7.165 g
Błonnik 2.408 g
Węglowodany 57.606 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...