Urządzenia i Akcesoria
白菜炒年糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
新鲜香菇 切丝3 朵
-
葱 切段30 克
-
新鲜辣椒 切末10 克
-
虾米10 克
-
胡萝卜 切丝30 克
-
大白菜 切丝300 克
-
糖¼ 茶匙
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水100 克
-
猪肉丝100 克
-
年糕 切薄片430 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.964 g
Kalorie
1435 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
7.165 g
Błonnik
2.408 g
Węglowodany
57.606 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny