土豆煎饼

土豆煎饼

4.3 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头 依个人口味调整
    15 克
  • 土豆 ,切小块
    700 克
  • 1 颗
  • 面粉
    60 克
  • 2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 干燥马郁兰
    1 汤匙
  • 油炸用蔬菜油
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.7 g
Kalorie 2017 kJ / 482 kcal
Tłuszcz 31.4 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 42.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...