Urządzenia i Akcesoria
土豆煎饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜头 依个人口味调整15 克
-
土豆 ,切小块700 克
-
蛋1 颗
-
面粉60 克
-
盐2 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
干燥马郁兰1 汤匙
-
油炸用蔬菜油120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.7 g
Kalorie
2017 kJ /
482 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Then. Now. Always.
50 Przepisów
Chiny
Chiny