牛肉煮土豆

牛肉煮土豆

4.3 19 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 土豆 去皮切块
    300 克
  • 胡萝卜 去皮切块
    50 克
  • 日本清酒
    60 克
  • 味醂
    60 克
  • 日式酱油 选择淡口酱油
    80 克
  • 30 - 50 克
  • 100 克
  • 肥牛片
    100 克
  • 魔芋丝
    100 克
  • 京葱 切丝
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.8 g
Kalorie 2782 kJ / 665 kcal
Tłuszcz 34.5 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 72.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...