Urządzenia i Akcesoria
牛肉煮土豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
洋葱 切块150 克
-
土豆 去皮切块300 克
-
胡萝卜 去皮切块50 克
-
日本清酒60 克
-
味醂60 克
-
日式酱油 选择淡口酱油80 克
-
糖30 - 50 克
-
水100 克
-
肥牛片100 克
-
魔芋丝100 克
-
京葱 切丝15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.8 g
Kalorie
2782 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
72.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和风料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny