Urządzenia i Akcesoria
焖菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
蒜头20 克
-
油10 克
-
虾仁100 克
-
西兰花 切小朵100 克
-
芦笋 根部刨皮,切段100 克
-
胡萝卜 切粗条100 克
-
蘑菇 去根切厚片80 克
-
盐 (约½茶匙)3 克
-
荷兰豆 去两头蒂80 克
-
胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
516.7 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
457 kJ /
109.3 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选
12 Przepisów
Chiny
Chiny