Urządzenia i Akcesoria
三鲜锅贴
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
40 个
Składniki
-
韭菜 切细末250 克
-
油2 汤匙
-
盐1 茶匙
-
虾仁200 克
-
猪肉肉糜250 克
-
姜 切细末5 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
饺子皮40 张
-
油炸油 适量,煎锅贴
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
3.6 g
Kalorie
292 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny