凉拌菠菜

凉拌菠菜

4.8 21 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 1630 克
  • 新鲜菠菜 洗净切去除根,一切二
    500 克
  • 冰水 冷却浸泡用
    适量
  • 蒜头
    2 瓣
  • 生抽
    20 克
  • 芝麻酱
    80 克
  • 蚝油
    5 克
  • 15 克
  • 芥末酱 依个人口味调整
    1 小撮
  • 5 克
  • 麻油
    5 克
  • 白芝麻 熟的,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 997.1 mg
Białko 15.7 g
Kalorie 1626 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...