Urządzenia i Akcesoria
凉拌菠菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水1630 克
-
新鲜菠菜 洗净切去除根,一切二500 克
-
冰水 冷却浸泡用适量
-
蒜头2 瓣
-
生抽20 克
-
芝麻酱80 克
-
蚝油5 克
-
醋15 克
-
芥末酱 依个人口味调整1 小撮
-
糖5 克
-
麻油5 克
-
白芝麻 熟的,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
997.1 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1626 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日凉拌菜
10 Przepisów
Chiny
Chiny