Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 250 g unpeeled raw prawns
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into pieces
- 100 g green capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnishing
- 200 g tomato passata
- 50 g olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 long red chilli, thinly sliced and deseeded if preferred
- 60 g basmati rice
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 300 g skinless, firm white fish fillets
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1007.9 mg
Alternatywne przepisy
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Hearty seafood chowder
45min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Sicilian prawn salad
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Seafood bisque
1h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min