Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 oz water
- 16 oz dried elbow macaroni pasta
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 4 oz red onions, cut into pieces (1 in.)
- 4 oz red bell pepper, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz celery, cut into pieces (1 in.)
-
12
oz mayonnaise
lub 12 oz mayonnaise, homemade -
1 - 2
oz sugar, to taste
lub 1 - 2 oz honey, to taste - 3 ½ oz apple cider vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2314 kJ / 553 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 585 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 godz. 45 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Hawaiian Chicken Burger
50min
Meatloaf
1h 20 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Steamed Chicken Breasts
30 min