Urządzenia i Akcesoria
Mushroom cappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
109.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
654.8 kJ /
155.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger butter
10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min