Urządzenia i Akcesoria
Mushroom cappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
109.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
654.8 kJ /
155.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
XO sauce
1 godz. 50 min
Japanese-style dressing
5 min
Apricot liqueur
30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min