Mushroom cappuccino
TM6 TM5 TM31

Mushroom cappuccino

4.9 (16 ocen)

Składniki

  • 10 g dried porcini mushrooms
  • 60 g eschalots
  • 30 g unsalted butter
  • 550 g button mushrooms
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 g pouring (whipping) cream
  • 100 g water
  • 1 tbsp sherry (optional)
  • 1 tsp truffle oil

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
654.8 kJ / 155.9 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
1.4 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Błonnik
1.1 g
Sód
109.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy