Urządzenia i Akcesoria
Mushroom cappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
109.7 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
654.8 kJ /
155.9 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan gelato
4h 30min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Sunny gazpacho
25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Scallops with pea purée
25min
Lobster Bisque
1h 50min