Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon en croute
50 min
Lime sherbet
4 godz. 15 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Asian-style mussels
30 min
Scallops with pea purée
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 godz.