Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Hearty seafood chowder
45 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Mussels in coconut milk
25 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Salmon niçoise salad
35 min
Asian-style mussels
30 min