
Urządzenia i Akcesoria
Brioche buns with cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 piece
Składniki
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
313.1 kcal /
1314.9 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
41.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
184.5 mg