Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate negro para postres en trozos
-
50
g de mantequilla de cacahuete
lub 50 g de dulce de leche - 15 avellanas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 470 kJ / 112 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 3.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías blancas con langostinos y almejas
50 min
Carabinero crujiente con salsa de tomate picante
Nenhuma avaliação
Demogrupal
1 Std.
Conoce Thermomix®
1 Std. 30 Min
Palitos de beicon y cebolla crujiente
1 Std. 20 Min
Ensalada de frutas tropicales
Nenhuma avaliação
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Menú: Gazpacho. Fideuá mixta con ajonesa. Flanes de queso al caramelo.
1 Std.
Piruletas
40 Min
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Pan de Viena con frutos secos
45 Min
Muffins de huevo y beicon
45 Min