Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de tomate y anchoas
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de tomates secos en aceite escurridos
- 1 cucharada colmada de orégano seco
- 6 filetes de anchoa en aceite
- 180 g de queso cremoso
Masa
- 130 g de leche
- 60 g de mantequilla
- 2 huevos
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 130 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche rápido
1h 50min
Galette de calabacín y tomate
1j 30 menit
Pan a la plancha con mantequilla de ajo y perejil
30 min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30 min
Pizza capresse
45 Min
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1j
Coca de sardinas
30 min
Cocas de calabacín
2j
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 menit