Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coulis de arándanos
- 1 hoja de gelatina
-
150
g de arándanos frescos
lub 150 g de arándanos congelados - 90 g de azúcar
- 1 cucharadita de zumo de limón
Crema de queso
- 80 g de azúcar
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de queso cremoso
- ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
- 12 - 16 arándanos frescos
- 4 - 8 hojas de menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2268 kJ / 542 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 51.3 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 22.8 g
- Sód
- 22.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre rápido de mango con fresas
10min
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Vasitos pie de manzana
40min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10 Std. 30 Min
Bavaroise de vainilla y fresa
4h 15min
Postre de pera y queso cremoso
20min
Bavaroise de naranja
5 godz. 15 min
Panna cotta de arándanos
6 Std. 20 Min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2j 30 menit
Cheesecake de frambuesas
3 Std. 25 Min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Tarta a las tres leches
12h 45min