Urządzenia i Akcesoria
Hrušky v červeném víně
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porcí
Składniki
-
500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
-
100 gramů cukru krupice
-
1 čajová lžička medu
-
2 skořice, celé (cca 5 gramů)
-
3 hřebíčky
-
800 gramů hrušek zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ananasová marmeláda s limetkou
40 min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25 min
Hot curry
5 min
Berberské koření
10 min
Třešňový krém s růžovým vínem
30 min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Brak ocen
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Slávky alla Medoc
50 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1 godz. 45 min
Caponata
30 min
Rizoto s parmazánem
30 min