Urządzenia i Akcesoria
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů baby špenátu čerstvého
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 snítek máty čerstvé pouze lístky
-
1 cibule (cca 50 gramů), napůl
-
1 svazek ředkviček, červených očištěných (cca 300 gramů)
-
¾ čajové lžičky soli
-
200 gramů zakysané smetany
-
20 gramů citrónové šťávy
-
15 gramů oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
4 g
Kalorie
642 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saláty
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Podzimní celerový salát
15 min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
RAW burgery se sušenými rajčaty
20 godz. 5 min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
25 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min