Urządzenia i Akcesoria
Tajarin al tartufo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
Tajarin
-
300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
3 uova
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
80 g di burro a pezzi
-
tartufo fresco a scaglie, a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
256.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1925.3 kJ /
460.3 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
58.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sardenaira alla sanremasca
3 godz. 10 min
Mini bonet
2 godz.
Bagna cauda
35 min
Tajarin salsiccia e finocchi
1 godz.
Bonèt
2 godz.
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Cocktail Rossini
10 min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Zabaglione
15 min
Crema di porri in crosta
45 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min