Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde

Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde

4.7 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 foglie di salvia fresca lavate
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di spalla di manzo pezzo intero, taglio cappello del prete
  • 10 g di burro
Salsa verde
  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 473 kcal / 1979 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 35.4 g
Węglowodany 6.9 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...