Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde

Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde

4.7 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di salvia fresca lavate
    4 foglie
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    2 rametti
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di spalla di manzo pezzo intero, taglio cappello del prete
    500 g
  • di burro
    10 g
Salsa verde
  • di mollica di pane bianco
    40 g
  • di aceto di vino bianco
    30 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    70 g
  • di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
    2 filetti
  • spicchio di aglio
    1
  • tuorlo sodo a metà
    1
  • di capperi sotto sale dissalati
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    120 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 473 kcal / 1979 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 35.4 g
Węglowodany 6.9 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...