Polpo sottovuoto con olive taggiasche

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.6 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 porzione

Składniki

  • 1700 g di acqua
  • 350 g di polpo fresco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 21.6 mg
Białko 37.7 g
Kalorie 1604.1 kJ / 383.4 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...