
Urządzenia i Akcesoria
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 porzione
Składniki
-
1700 g di acqua
-
350 g di polpo fresco
-
40 g di olive taggiasche denocciolate
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
21.6 mg
Białko
37.7 g
Kalorie
1604.1 kJ /
383.4 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura sottovuoto
5 Przepisów
Włochy
Włochy