Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g di acqua
- 350 g di polpo fresco
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1604.1 kJ / 383.4 kcal
- Białko
- 37.7 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 21.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min