Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and kale risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.1 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Tuscan bean soup
40 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.