Urządzenia i Akcesoria
Warm satay bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.400 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
red onion cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish1
-
coconut oil10 g
-
tri-colour quinoa rinsed190 g
-
coconut cream120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water300 g
-
tamari (see Tips)25 g
-
crunchy peanut butter (see Tips)50 g
-
green beans cut into thirds300 g
-
freshly squeezed lime juice to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
806.8 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
3415.7 kJ /
816.4 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
100.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
15-minute noodles
15 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Hearty lentil chilli
50 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.