Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 100.6 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 17.6 g
- Sód
- 806.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
15-minute noodles
15min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Raw snickers slice
55min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.