Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 100.6 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 17.6 g
- Sód
- 806.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Chicken laksa
30 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min