Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 godz. 15 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Bean stew with meatballs
45 min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 godz. 15 min