Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Trout with hollandaise sauce
50min
Mussels Mariniere
Ninguna valoración
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Beef Stroganoff
1h
Basic bread dough
5min
Rustic bread
2h
Mashed potatoes
50min
Steamed rice
25min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min