Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves350 g
-
bacon cubes100 g
-
pork tenderloin500 - 600 g
-
salt2 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
lean bacon, smoked (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil3 tbsp
-
milk140 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1h 15min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Beef Stroganoff
1h
Hollandaise sauce
15min
Chicken and pear pie
Pas d’évaluation
New England Clam Chowder
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Baked spinach and eggs
40min