Urządzenia i Akcesoria
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter melted, plus extra to grease2 oz
-
whole milk16 oz
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
sugar4 oz
-
1 tbsp cognac, to tasteKirsch to taste1 tbsp
-
vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust3 ½ oz
-
fresh cherries pitted, de-stemmed (approx. 26 cherries)8 oz
-
confectioners sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Classic Yellow Cake
1 godz. 30 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Coconut Macaroons
30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min