Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Stuffed Peppers with Rice
-
onions halved70 g
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
ground beef225 - 340 g
-
white bread cut into pieces2 slices
-
mustard30 g
-
salt½ tsp
-
paprika, sweet1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
large egg1
-
mixed bell peppers, red, yellow, orange4
-
water1220 g
-
2 vegetable stock cubesvegetable stock paste2 heaped tsp
-
white basmati rice225 g
-
unsalted butter cut into pieces45 g
-
all-purpose flour45 g
Tomato Sauce
-
crushed tomatoes (approx. 425 g)1 can
-
tomato purée (concentrate)60 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1106.3 mg
Białko
50.4 g
Kalorie
5400.7 kJ /
1290.8 kcal
Tłuszcz
32.5 g
Błonnik
75.8 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
252.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Loaded Potato Soup
30 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Keto Mushroom Gravy
45 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min