Wersje kompatybilne
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panini integrali
- 50 g di noci sgusciate
- 350 g di acqua
- 20 g lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina integrale
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Crema al formaggio
- 150 g di ricotta
- 50 g di polpa di avocado in pezzi
- 20 g di miele
- 30 g di senape
- 150 g di Feta in pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di carota, pelata e a bastoncini (5 cm)
- 150 g di cetriolo, a bastoncini (5 cm)
- 150 g di peperone giallo, a bastoncini (5 cm)
- 150 g di peperone rosso, a bastoncini (5 cm)
- 150 g di sedano, a bastoncini (5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1889.9 kJ / 451.7 kcal
- Białko
- 18.7 g
- Węglowodany
- 64.9 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 16.8 g
- Sód
- 423.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3h 15 min
Pane morbido di farro
19h
Panini al cumino
16hod. 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min.
Pane ai semi di girasole
22h
Filoncini di semola
4h
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min.
Baguette integrale
5h
Pane di kamut e farro
4h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min.