Urządzenia i Akcesoria
Granola kokosowo-migdałowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
700 g
Składniki
-
100 g migdałów, ze skórką
-
250 g płatków owsianych, górskich
-
50 g płatków orkiszowych
-
80 g wiórków kokosowych
-
50 g pestek dyni
-
40 g ziaren słonecznika
-
30 g ziaren sezamu, białego
-
220 g syropu z agawy
-
30 g oleju kokosowego
-
1 łyżeczka cynamonu, mielonego (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 45 g
Sód
69.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
983.2 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Proteinowe kulki chałwowe i orzechowe
55 min
Ciasteczka migdałowe
30 min
Granola kokosowa
1 godz. 40 min
Batoniki żurawinowo-kokosowe
1 godz. 40 min
Granola dyniowa bez cukru
2 godz. 25 min
Batoniki musli
1 godz.
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30 min
Makaron z ciecierzycy z sosem dyniowym z fetą
35 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Granola czekoladowa
1 godz. 15 min
Ciasteczka owsiane z żurawiną i pestkami dyni
50 min
Chrupiąca granola
2 godz.