Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs
- 1200 g d'eau
- 50 g de jus de betterave rouge
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- ½ c. à café de sel
- 4 olives noires, dénoyautées, en tranches (2 mm)
- 1 brin de persil frais, haché
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 141.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cœurs meringués
2 godz.
Beurre végane à l'aquafaba
2h 25min
Salade de champignons crus (TM6)
25 min
Aïoli aux câpres et citron
10 min
Cupcakes au chocolat avec glaçage à la vanille et à la noix de coco
Brak ocen
Trempette S'mores
Brak ocen
Mini tartes aux champignons
1 godz. 45 min
Smoothie bowl vert aux baies de goji
Brak ocen
Tortillas Tex-Mex aux porc et haricots noirs
1h 20 min
Baba ganoush au potiron
35min
Muffins à la banane cuits à la vapeur
30 min
Summer Coleslaw
Brak ocen