Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oeufs
- 1200 g d'eau
- 50 g de jus de betterave rouge
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- ½ c. à café de sel
- 4 olives noires, dénoyautées, en tranches (2 mm)
- 1 brin de persil frais, haché
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 235.3 kJ / 56.2 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 141.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30 Min
Muffins au spaghetti
55min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Crème dessert
15 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4hod. 25min
Smoothie bowl choco-noisette au grué de cacao
2h 10min
Mojito à la grenade
10 Min
Moules au basilic, amandes et beurre
40min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20 min
Cupcakes au chocolat avec glaçage à la vanille et à la noix de coco
Brak ocen
Mojito à la fraise
10 Min
Volcan au chocolat
15 Min