Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di nocciole sgusciate, con la buccia, pelate e tostate
Purè di patate dolci
- 800 g di acqua
-
500
g di patate americane dolci, pelate, a pezzi (2
cm) -
500
g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (2
cm) - 40 g di burro, non salato
- 12 foglie di salvia fresca
- 2 pizzichi di fior di sale
- 10 g di burro, non salato, a pezzi (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1493 kJ / 357 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Crema spalmabile di carote e ceci
15min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Cubetti di frittata con broccoli
Brak ocen
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Brak ocen
Vellutata ai funghi selvatici
Brak ocen
Pollo piccante allo zenzero
45 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Polpette in salsa spagnola
55min
Gazpacho
1h 15min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Purè di patate nature
55min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1h 15min