Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 60 g di cipolla, a metà
- 100 g di peperone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di spezzatino di manzo a strisce 1,5x4 cm
- 100 g di vino bianco
- 450 g di brodo di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 240 g di riso Parboiled
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, q.b.
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8554.2 kJ / 2044.5 kcal
- Białko
- 96.7 g
- Węglowodany
- 230.1 g
- Tłuszcz
- 71.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 2120.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso al curry e pollo
40 min
Riso con pollo e verdure
30min
Cous cous di verdure con branzino
30min
Riso basmati integrale con macinato magro e verdure
40 min
Pasta al pomodoro con chorizo
25min
Menù: Ratatouille; Verdure, ceci e uova con salsa agli asparagi
Brak ocen
Insalata fredda con soba noodles e salmone (TM6)
Brak ocen
Insalata greca con pollo marinato al vapore (TM6)
1h 10 min
Salsa mousseline
20 min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2u. 45min
Riso integrale con macinato di carne e verdure
1h 10 min
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40 min