Riso con manzo e peperoni

Riso con manzo e peperoni

4.3 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 60 g di cipolla a metà
  • 100 g di peperone a pezzi (2 cm)
  • 500 g di spezzatino di manzo a strisce 1,5x4 cm
  • 100 g di vino bianco
  • 450 g di brodo di manzo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 foglie di alloro secche
  • 240 g di riso Parboiled
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate q.b.

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 2044.5 kcal / 8554.2 kJ
Białko 96.7 g
Tłuszcz 71.4 g
Węglowodany 230.1 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 2120.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...