
Urządzenia i Akcesoria
Linguine al pesto agrumato alle erbe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate2 rametti
-
di porro a pezzi (2-3 cm)150 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di pasta secca tipo linguine320 g
-
di scorza di limone grattugiata, preferibilmente biologica1 cucchiaino
-
di succo di limone30 g
-
di basilico fresco le foglioline lavate, asciugate e spezzettate1 rametto
-
di sale½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
411 kcal /
1720 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria