Urządzenia i Akcesoria
Sopa fria de manga e pepino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 doses
Składniki
Guarnição
-
cebola roxa30 g
-
pepino50 g
-
malagueta (ver dica)½
-
manga bem firme150 g
-
coentros só as folhas10 g
-
sal½ c. chá de
-
sumo de lima15 g
Gaspacho
-
manga madura600 g
-
vinagre de sidra50 g
-
lima (raspa e sumo)1
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água fria300 g
-
cubos de gelo100 g
-
azeite20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 doses
Sód
586 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Primavera
16 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Margarita de melancia sem álcool
10 min
Salmorejo
25 min
Salada de cuscuz com beringela
30 min
Panacota com pêssego
3 godz. 15 min
Papas de aveia com tomate e manjericão
20 min
Trouxa de abóbora e especiarias
1 godz.
Salada de frango com queijo de cabra
1 godz. 15 min
Sopa fria de alperce, pepino e hortelã
10 min
Bife marinado em café com molho de frutos silvestres e salada verde
4 godz. 30 min
Lasanha de ricota e beringela a vapor
1 godz. 25 min
Cogumelos recheados
40 min
Salada de quinoa com molho "green goddess"
1 godz.