Sopa fria de manga e pepino
TM6

Sopa fria de manga e pepino

4.3 (10 ocen)

Składniki

Guarnição

  • 30 g cebola roxa
  • 50 g pepino
  • ½ malagueta (ver dica)
  • 150 g manga bem firme
  • 10 g coentros, só as folhas
  • ½ c. chá de sal
  • 15 g sumo de lima

Gaspacho

  • 600 g manga madura
  • 50 g vinagre de sidra
  • 1 lima (raspa e sumo)
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 300 g água fria
  • 100 g cubos de gelo
  • 20 g azeite

Wartości odżywcze
na 1 doses
Kalorie
502 kJ / 120 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
22.2 g
Tłuszcz
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
3.2 g
Sód
586 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy