Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Topping
-
garlic clove1
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh basil leaves5
-
fine sea salt7 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caster sugar (opcjonalnie) (see tip)10 g
Bread
-
12 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast6 g
-
caster sugar7 g
-
water550 g
-
pasta flourdurum wheat flour250 g
-
250 g manitoba flourstrong white bread flour250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 tsp ascorbic acid powder, (see tip)lemon juice (see tip)30 g
-
strong white bread flour for dusting
-
fresh basil leaves for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Tzatziki
20 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Neapolitan Pizza
9 godz.
Tomato Soup with Burrata
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min