Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Topping
-
garlic clove1
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh basil leaves5
-
fine sea salt7 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caster sugar (opcjonalnie) (see tip)10 g
Bread
-
12 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast6 g
-
caster sugar7 g
-
water550 g
-
pasta flourdurum wheat flour250 g
-
250 g manitoba flourstrong white bread flour250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 tsp ascorbic acid powder, (see tip)lemon juice (see tip)30 g
-
strong white bread flour for dusting
-
fresh basil leaves for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spooky Spaghetti and Meatballs
Brak ocen
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Espresso Martini
5 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 godz.
Gluten-free Bruschetta
3 godz.
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Tzatziki
20 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min