Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
Topping
-
garlic clove1
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh basil leaves5
-
fine sea salt7 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
caster sugar (opcjonalnie) (see tip)10 g
Bread
-
12 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast6 g
-
caster sugar7 g
-
water550 g
-
pasta flourdurum wheat flour250 g
-
250 g manitoba flourstrong white bread flour250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
1 tsp ascorbic acid powder, (see tip)lemon juice (see tip)30 g
-
strong white bread flour for dusting
-
fresh basil leaves for garnishing
-
extra virgin olive oil for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.8 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita
10 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Pico de Gallo
5 min
Guacamole
5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
James Bond's Vesper Martini
5 min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.
PaNOma Mocktail
45 min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Tzatziki
20 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min