Urządzenia i Akcesoria
Plum Clafoutis
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter at room temperature, for greasing
-
Demerara sugar to taste1 - 2 Tbsp
-
plums ripe but firm, stone removed, bottom trimmed and halved vertically (see tips)700 g
-
lemon finely grated zest and juice1
-
caster sugar plus 1 Tbsp160 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
-
medium eggs4
-
whole milk200 g
-
whipping cream100 g
-
plain flour130 g
-
fine sea salt½ tsp
-
Demerara sugar1 - 2 Tbsp
-
icing sugar for dusting1 - 2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
131.9 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1027.2 kJ /
245.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Endless Variations Bread
45 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
White Bread
3 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Ripe Banana Ketchup
40 min
Creamy Dairy-free Custard
20 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Vegan Ginger Biscuits
40 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min